Nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze
nieuwsbrief en blijf op de
hoogte

Grondboringen

Wij zijn gespecialiseerd in het verrichten van grondboringen, het plaatsen van brandputten, beregening en installaties voor eigen grondwatervoorziening.

 
De te boren diepte kan variƫren van 10 tot 120 meter. Tot ons standaardpakket behoren bronnen met een diameter van 110 tot 250 mm. Grotere diameters op aanvraag.
 
De boormethode die wij hanteren is de rotary-boring. Alle materialen die wij gebruiken zijn van hoogwaardige kwaliteit. De grindmantel om het filter is van gebrand en gezeefd filtergrind en afgestemd op de filterperforatie. De afwerking van de boorschacht geschiedt volgens de landelijke richtlijnen die door de overheidsinstellingen zijn opgesteld, d.w.z. storende kleilagen worden door de kleibrokken afgedicht. In de grondwaterbeschermingsgebieden wordt deze afgedicht door compactonietkorrels. Hierdoor wordt voorkomen dat verontreiniging van buitenaf kan optreden en dat de verschillende waterlagen niet met elkaar in verbinding komen.
 
Wij maken boringen met als doel het onttrekken van grondwater aan de bodem t.b.v.

  • Beregening
  • Bluswatervoorziening
  • Consumptiewater
  • Industrieel koel- en/of proceswater
  • Niveaubeheersing van vijvers, grachten e.d..

Samen met onze vakmensen en moderne apparatuur en machines, zorgen wij voor een hoogwaardige kwaliteit en een optimaal resultaat. Tevens zijn wij erkent boorbedrijf (BRL 2100) en beschikken wij over een VCA certificaat.


Unimog met dieplader

Boormachine
 
Maas Markelo BV
Sligsweg 1
7475 NL Markelo

t. 0547 - 362525
f. 0547 - 362613
e. info@maasmarkelo.nl